Гра Майя Головоломки: Плитки

    Ігри » Ігри Майя » Гра Майя Головоломки: Плитки

    Опис Гри:

    Гра Плитки Майя ознайомить тебе з загадками представників давно вимерлій цивілізації. Гейм являє собою головоломку, в рамках якої тобі доведеться застосувати всі свої логічні здібності, щоб в кінці вийти переможцем.

    Отже, завдання іграшки полягає в тому, щоб очистити поле від плиток. На кожному блоці написано те чи інше послання, і ці послання повторюються. Тобі потрібно відшукати плитки з однаковими написами, з'єднати їх і, таким чином, вивести за межі ігрового поля.

    Місце, в яке ти потрапляєш, повно загадок. Так що будь обережний – духи древніх Майя зовсім не бажають, щоб ти виконав завдання. Так що тобі постійно хтось буде заважати. Наприклад, зникнення плитки не означає, що блок забрався назавжди. Через час ти помітиш, що на порожньому місці утворилася нова плитка. Але розгадка є – тобі потрібно діяти максимально швидко, щоб порожні місця не встигали знову заповнюватися.

    Впевнені, у тебе все вийде. Навіть якщо з першого разу ти отримаєш поразку, не переживай, адже з часом твої навички тільки покращаться. А це означає, що якщо навіть не з другого, з третього разу у тебе все вийде зробити правильно.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам