Гра Макіяж: Голодні Ігри

    Оцінка: 1178 очок, Голосів: 273

    Опис Гри:

    Якщо трилер "Голодні ігри" ваш улюблений фільм останніх років, і ви вже давно в захваті від головних героїв цього фільму. Тоді у вас є унікальна можливість і вам просто невимовно пощастило. Пропонуємо вам зіграти в нашу нову дуже цікаву і барвисту гру "Макіяж: Голодні Ігри".

    У вас є унікальна можливість придумати для улюбленої вами Кітнісс, Гейла і Піта зовсім новий стиль і подивитись, як вони будуть виглядати в інших образах.

    Макіяж, модний і стильний одяг ніби з останніх сторінок журналу, трендова стрижка і оригінальні дорогі аксесуари - все це можна і потрібно вибрати на ваш смак для створення неймовірного, нового і вражаючого образу.

    "Фішкою" цієї гри є те, що всі персонажі гри більше нагадують фотографії, ніж мальовані картинки. Виходить все набагато цікавіше, привабливіше і правдоподібніше.

    Ну що, готові? Якщо так, то що ж ви чекаєте? Починайте грати в нашу гру "Макіяж: Голодні Ігри" прямо зараз і створіть карколомні образи для наших героїв і дивуйте їх і, можливо, навіть ваших знайомих тими можливостями, які у вас приховані.

    Вперед, ми віримо в вас. У вас все обов'язково вийде.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам