Гра Евакуатор Машин

    Ігри » Ігри Машини » Гра Евакуатор Машин

    Опис Гри:

    У грі Евакуатор Машин тобі напевно доведеться виконувати незвідану досі роль. Наскільки тобі відомо, машини, які припарковані не за правилами, зазвичай виявляються де? Правильно, на штрафному майданчику. А як вони туди потрапляють? Так, за допомогою евакуатора, який представляє собою величезну махину, здатну перетягувати інші машини з місця на місце.

    У цій грі ти – водій евакуатора. І твоє завдання полягає в тому, щоб їздити по міських вулицях з метою пошуку неправильно припаркованих машин. Кожна така знахідка в підсумку повинна опинитися на штрафмайданчику. Так як ти керуєш дійсно габаритної машиною, потрібно керувати нею обережно, щоб не врізатися в бордюр або ж у інші машини.

    В той же час треба діяти швидко, тому що на виконання того чи іншого завдання у тебе є строго обмежений час. Не встиг – починай все з самого початку. І так до тих пір, поки не навчишся робити свою роботу якісно і швидко. У грі є вісім левелом, на кожному з яких відводиться свій час для виконання завдань. Ясна річ, що чим далі, тим складніше. З іншого боку, чим далі ти пройдеш в грі, тим більше досвіду наберешся і, відповідно, тим легше тобі буде грати. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам