Гра Поліцейська Машина: Опівночі

    Ігри » Ігри Машини » Гра Поліцейська Машина: Опівночі

    Опис Гри:

    Гра Поліція Опівночі кличе тебе простягнути руку допомоги захисникам правопорядку. А що робити, коли хлопці не справляються самостійно? Тим більше це стосується ночі, коли всі бандити виходять для здійснення своїх мерзенних справ.

    Ти виступаєш в ролі відважного поліцейського, перед яким всі злочинці тремтять. У грі багато рівнів. Кожен новий левел – це нове завдання, так що гейм досить різноманітний. Ти навіть на секунду не занудьгуєш, тому що сюжет іграшки заплутаний і непередбачуваний.

    Всі рівні об'єднує один факт – де б ти не був, скрізь займайся пошуком бонусів. У ролі бонусів тут виступають монети, виготовлені з чистого золота. Чим більше бонусів, тим більше грошей і, відповідно, тим більше шансів оновити свого героя і вдосконалити його можливості.

    Вирушай на місце події зараз же! Як тільки ти зловиш злочинця на гарячому, відразу ж одягай на нього наручники і відправляй в поліцейську ділянку до з'ясування обставин. Не забудь при цьому поставити до бандиту надійну охорону, щоб того в голову не прийшла думка про втечу. А сам вирушай на вулиці, щоб продовжити арешт поганих хлопців.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам