Гра Втеча з Машини: Серія 1

    Ігри » Ігри Машини » Гра Втеча з Машини: Серія 1

    Опис Гри:

    Гра Escape The Car Series 1 – це квест. Так що якщо ти любиш вибиратися з небезпечних ситуацій, залучаючи до справи свій розум, іграшка тобі сподобається в обов'язковому порядку. Вибратися потрібно з машини. З урахуванням того, що для цього відводиться так мало простору, то і завдання здається не такою простою, як в інших квестах.

    У грі тебе чекає безліч ключів, пастки, корисні речі та інші моменти, які роблять гейм надзвичайно цікавим і затягують. Зверни свою увагу на пошук ключів в першу чергу. Серед цієї безлічі тобі потрібно відшукати один підходящий. Більш того, після тобі потрібно вгадати зашифровану комбінацію. Як бачиш, без кмітливості ти далеко в цій грі не пройдеш.

    У цілому гейм прикольний. Ти обов'язково виберешся з автомобіля, просто для цього доведеться витратити трохи часу. Ну і що, зате це буде для тебе незабутнім. Якісна графіка гри перетворює дію в реальний квест. А складні задачки підсолодять момент перемоги, коли ти її завоюєш. Логічно, що виграшний момент настане мить, коли ти виберешся з такого своєрідного ув'язнення. Бажаємо добре провести час!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам