Гра Дрифт на Машинах

    Ігри » Ігри Машини » Гра Дрифт на Машинах

    Опис Гри:

    Гра Дрифт V8 – це, мабуть, одна з найбільш крутих гонок, які тільки існують на сьогоднішній день. В геймі ти знайдеш все, що необхідно для проведення драйвових змагань на крутих тачках.

    Гейм включає в себе шість трас. Кожна дорога в свою чергу ділиться на п'ять гоночних режимів. Наприклад, ти можеш вибрати режим на час. Це означає, що за відведений проміжок часу потрібно дістатися до фінішу. Є режим дуелі, де тобі доведеться змагатися з конкурентом, щоб перемогти. Як варіант, можеш вибрати опцію переслідування – тоді за тобою хтось буде гнатися, і твоя задача – відірватися від погоні. Якщо ще один варіант – їзда з перешкодами.

    У будь-якому випадку, щоб отримати доступ до інших режимів, потрібно показати хороші результати на самому початку гри. Тобто тобі треба заробити енну кількість зірок, яке допоможе тобі відкрити додаткові можливості. Разом з тим, зірки – це такі собі бонуси, тобто гроші, які можна вигідно вкласти і, наприклад, прокачати тачку. Сині стрілки нададуть машині можливість значно прискоритися.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам