Гра Монстр Машина

    Ігри » Ігри Машини » Гра Монстр Машина

    Опис Гри:

    Гра Поїздка Монстробиля неодмінно захопить тебе з перших секунд, зануривши в атмосферу цікавого і незвіданого. Тебе чекають такі гонки, про які тобі навіть мріяти не доводилося. Справжній автомобіль-монстр чекає тебе! Залишилося тільки завести машину і виконати кілька маніпуляцій, щоб кинутися з головою у вичікувально пригоди.

    Для початку тобі необхідно налаштувати авто під себе що називається. Ну, а потім вже можна тиснути на педаль газу і вирушати на гоночне шосе. До речі, процес гри відбувається в пустелі – така траса напевно ще невідома тобі. Але від цього гейм обіцяє бути ще цікавішим та незабываемей.

    Отже, головне завдання полягає в тому, щоб обійти всіх суперників. Крім конкурентів на трасі ти також побачиш безліч перепон. Дивися в обидва, щоб не перевернути автомобіль. З урахуванням траси, зробити це можна дуже легко, так що тримай баланс. По дорозі тобі будуть зустрічатися різні бонуси – збирай їх, щоб отримати можливість накопичити якомога більше ігрових балів. В якості бонусів – симпатичні зірочки, розкидані по всій пустелі. Крах автомобілів суперників також здатне значно зміцнити твої позиції в грі. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам