Гра Машини: Чемпіонат Вантажівок

    Ігри » Ігри Машини » Гра Машини: Чемпіонат Вантажівок

    Опис Гри:

    Гра Чемпіонат Вантажівок весела, цікава і непередбачувана. Як видно з назви, дійство являє собою гоночний процес, і головна мета в цій грі полягає в тому, щоб стати безапеляційним переможцем, обігнавши всіх конкурентів.

    Отже, тисни на педаль газу і іди до місця фінішу. Роби все так швидко, як це тільки можливо. Однак не забувай і про уважності – як тільки побачиш монети, зроблені з золота, відразу ж підбирай їх. Забираючи монетки, не переверни вантажівка – це чревате наслідками.

    Навіщо збирати монети? Все просто, адже це – твої бонуси. А бонуси, як тобі відомо, можуть бути використані з великою вигодою для тебе. Наприклад, коли кількість монет може вважатися задовільним, ти зможеш відправитися на покупку нових машин. Ти навіть уявити собі не можеш, яка кількість нових вантажівок відкриється твого погляду. І всі машини можуть бути використані (при наявності потрібної кількості монет, як ти сам розумієш).

    Остаточна перемога тебе чекає в самому кінці гри. Так як гейм складається з багатьох левелів, тобі на кожному з них потрібно показати найкращі результати, щоб виграти остаточно. Так що повільними, але впевненими кроками йди до мети і весь час думай, що в тебе все вийде. Кажуть, думки мають властивість матеріалізуватися, так чому б цим правилом не спрацювати тут і зараз?

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам