Гра Машина для Офісу з Смердючими Бомбами

    Ігри » Ігри Машини » Гра Машина для Офісу з Смердючими Бомбами

    Опис Гри:

    Гра Смердючі Бомби весела і цікава. А ще незвичайна. Дія гри розгортається в офісі. Твій начальник – не дуже хороша людина – навантажив тебе таким обсягом роботи, що він здається нездійсненним для тебе тут і зараз. Ти працюєш з ранку до ночі, а що не встиг – забираєш на будинок. Що найсумніше, понаднормові години ніхто платити не збирається. Треба якось відновити справедливість і покарати боса по заслугах.

    Ти повертається додому з черговим гамбузом завдань, які ти не хочеш виконувати по зрозумілих на те причин. Сидячи біля комп'ютера, тобі приходить в голову геніальна думка. А чому б не зібрати всі зниклі продукти з холодильника та не спорудити справжню смердючу бомбу? З такою зброєю ти можеш показати, ким є насправді, і наваляти своєму босові по повній програмі. Спробуєш?

    Отже, ти все-таки зробив бомбу. Залишилося тільки застосувати вибухівку в потрібний час і в потрібному місці. Що може бути краще нічного офісу – коли тут немає жодної живої душі? Так що починай діяти – закидає будівля ненависної роботи, що є сечі. Ти повинен зруйнувати це місце, щоб від нього та камінця на камінчику не залишилося – відірвися по повній!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам