Гра Машина: Епоха Швидкості Підземелля

    Ігри » Ігри Машини » Гра Машина: Епоха Швидкості Підземелля

    Опис Гри:

    Гра Епоха Швидкості Підземелля просто розповідає жахливу історію. Вся планета знаходиться під загрозою знищення через астероїда, який незрозуміло звідки взявся і яким чином протаранив Землю. Як би там не було, наслідки вийшли найстрашнішими – всі жителі планети отруєні, і отрута просочується досі крізь земні надра.

    Зібралися вчені, щоб якось вирішити проблему. Подумавши, було прийнято рішення створити супер сучасний транспорт, який переніс би людину в ядро Землі, щоб вилучити звідти джерело біди. Винайдена Машина, залишилося вибрати добровольця для здійснення такої благої справи. Не дивно ж, що добровольцем стаєш ти – так що вперед!

    Є одне але – кількості часу у тебе вже дуже мало. Встигнеш ти виконати чималий шлях від надр Землі на свободу за кілька хвилин, при цьому здійснивши покладену на твої плечі місію? Спробувати варто, тому що крім тебе охочих не знайшлося. Прискорюватися можна за рахунок використання захисних ліній. Збираючи бонуси, ти значно збільшуєш шанси на вдалий результат справи.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам