Гра Миксели Головоломка: Кольорові Блоки

    Ігри » Ігри Миксели » Гра Миксели Головоломка: Кольорові Блоки

    Опис Гри:

    Гра Миксели Кольорові Блоки – це гейм, який розповість тобі про повсякденному житті. Миксели – це створіння, які добре вміють справлятися з магічними прийомами. Однак наші персонажі дуже кульгають у вирішенні завдань. Головоломки, шаради та інші задачки, в ході вирішення яких необхідно застосовувати логічні знання їм не під силу.

    Так, миксель червоного кольору легко, просто і швидко може зробити з дерева попіл. Зате цей хлопець може уп'ястися немов баран на нові ворота у бік стіни з блоків, не знаючи, з якого боку підійти до перешкоди, щоб її зруйнувати. А справ-то, насправді, не так і багато. Щоб стіна зникла з ігрової області, потрібно просто забирати плитки, пофарбовані в один і той же колір. Дуже важливо вживати дії на кілька кроків вперед, щоб випередити виникнення нових блоків.

    Таким чином, суть гри полягає в переміщенні однакових плиток до тих пір, поки ігрова область повністю не очиститься від блоків, наповнюють її. Допоможи микселю впоратися з цим завданням, довівши, що логічні задачки – це не так вже й складно.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам