Гра Міньйони: Пошук Шляху Додому

    Ігри » Ігри Міньйони » Гра Міньйони: Пошук Шляху Додому

    Опис Гри:

    У грі Міньйони Йдіть Додому ти побачиш малюків жовтого кольору, які, на жаль, зараз знаходяться дуже далеко від отчого дому. Кажучи іншими словами, ці хлопці загубилися, і їм нічого не залишається, як просити у тебе допомоги дістатися додому.

    Складність гейми полягає в тому, що в твоє розпорядження потрапляє безліч міньйонів, і їм усім ти повинен забезпечити керівництво. Тобто доведеться керувати відразу декількома персонажами. Дуже важливо не випустити з уваги жодного героя, бо неприпустимо, щоб хоч хтось з міньйонів залишився загубленим. Для цього веди їх прямо додому, минаючи всі перешкоди, що виникають на твоєму шляху.

    У грі доступно багато левелів, кожен з рівнів приготував ті чи інші труднощі. Але не варто нічого боятися, адже ти можеш розгубитися і не закінчити розпочату справу успіхом. Ти можеш робити зупинку головного героя і знову його запускати. Коли знадобитися, відкривай двері. Для цього слід натиснути кілька кнопок, щоб дізнатися правильний код. Крім цього, вас чекають інші цікаві завдання. Головне – ця печера, яку ти відшукаєш в кінці гри. Коли ти побачиш печеру, можеш сміливо вважати, що із завданням ти майже впорався. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам