Гра Міньйони Три в Ряд: Збір Коштовностей

    Ігри » Ігри Міньйони » Гра Міньйони Три в Ряд: Збір Коштовностей

    Опис Гри:

    Любиш діаманти? А наші персонажі з гри Міньйони і Дорогоцінні Камені просто обожнюють коштовності. Хоча, так склалася доля, що героя повинні відправитися на чергове завдання, пов'язане з дорогими дрібничками.

    Суть гри полягає в тому, щоб здобути якомога більшу кількість коштовностей. Камінчики тобі знадобляться в подальшому – в лабораторії потрібно провести декілька дослідів з їх застосуванням. Твоє завдання – надати допомогу миньонам в процесі видобутку каміння. Але для цього необхідно долучити мізки, тому що не доведеться копати, а вирішувати цікаві шаради. Тільки в такому випадку запаси коштовностей можуть істотно збільшитися.

    Суть гри в наступному. Потрібно працювати з камінчиками однакового кольору, виставляючи їх по три в один ряд. Після цього коштовності зникнуть з ігрового поля, і тобі доведеться відсортувати інші камінці, щоб вони також вийшли з гри. Діяти подібним чином потрібно до тих пір, поки ігрова область повністю не очиститься від каменів. Складність в тому, що час обмежений, так що встигла все зробити за відведені хвилини. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам