Гра Піксельні Монстри: Годзілла проти Людини

    Ігри » Ігри Монстри » Гра Піксельні Монстри: Годзілла проти Людини

    Опис Гри:

    Гра Годзілла і Людина обов'язково введе тебе в захват! Гра розроблена в жанрі Майнкрафт. В рамках гейми ти станеш спостерігачем протистояння величезного монстра і самого звичайної людини. Хто переможе в цьому бою? Чудовисько, якому під силу зруйнувати все місто чи людина, яка керується незгасним бажанням виграти у поєдинку? Все залежить від тебе!

    найцікавіше у грі те, що в тебе є право вибору. Ти можеш грати як через людину, так і за Годзіллу. Яка сила тобі більше до вподоби? Хочеш ти заступитися за все людство або відстояти правоту монстра? Вирішувати тобі! Тільки врахуй, що при виборі монстра в твої обов'язки входить руйнування всіх і все, що тільки буде виникати на твоєму шляху. Таким чином, ти зможеш відірватися по повній програмі, даючи можливість енергії вийти назовні і створити на міських вулицях справжній хаос. Якщо ж твій вибір впаде на людину, ти повинен стати на захист всіх людей, що проживають в обраній місцевості.

    Але не одним містом в ярмі закінчиться дія. Всього тобі надається більше десяти європейських міст, де тобі належить битися чи то з Годзіллой, то з людиною. Як варіант, ти можеш змінювати позиції на різних етапах боротьби – так буде ще цікавіше. У будь-якому випадку, ти відмінно проведеш час, можеш у цьому не сумніватися ні секунди. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам