Гра Морський Бій: Військові Кораблі

    Ігри » Ігри Морський Бій » Гра Морський Бій: Військові Кораблі

    Опис Гри:

    Зараз ти отримаєш справжнє задоволення, тому що зіграєш в гру Військові Кораблі. Незважаючи на таку назву, перед тобою тут і зараз знаходиться самий що ні є звичайний і традиційний морський бій. Так що вперед за перемогою!

    Після запуску гейми ти побачиш два поля – одне належить тобі, а друге – твоєму противнику. Причому в якості конкурента тут виступить комп'ютер. Отже, ти будеш бачити всі положення справ на відведеній для тебе території і, в той же час, поле ворога для тебе буде повністю закритим.

    Для початку розстав все кораблики на своєму полі. Рекомендуємо підійти до цього питання з усією відповідальністю, адже від цього залежить подальший хід гри і, цілком можливо, результат. А ти ж хочеш перемогти? Тоді розставляй фігурки так, щоб противник ніколи в житті не здогадався, що твориться на твоєму ігровому ділянці. Тобто тобі треба як би ошукати, заплутати конкурента. В той же час ти повинен володіти величезною проникливістю, щоб зрозуміти, як розташовані об'єкти на полі противника. Тільки в такому випадку ти зможеш перемогти. Сподіваємося, що інтуїція тебе не підведе, і ти покажеш комп'ютера, що тебе ні в життя не вдасться обіграти якійсь машині.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам