Гра Бійки на двох з Черепашками Ніндзя

    Ігри » Ігри на двох бійки від Мульт сімейки » Гра Бійки на двох з Черепашками Ніндзя
    Оцінка: 225 очок, Голосів: 70

    Опис Гри:

    Гра Черепашки ніндзя знайома всім з дитинства. Якщо не сама гра, то мультфільм про знаменитих черепахах знають всі і кожен. Багато хлопчики просто фанатіли від цього мультика. Благо, справа перейшла в Інтернет, і тепер можна не лише спостерігати за діями улюблених героїв, але і брати участь у їх долях безпосередню участь, чим ми зараз і займемося.

    В грі дії розгортаються практично як у мультику. І це, треба зізнатися, неймовірно круто, адже ти хочеш поринути саме в той світ, який колись показали нам мультиплікатори. Так ось, ти будеш пересуватися вулицями міста, пірнати в каналізації і скрізь підтримувати порядок і відновлювати справедливість – адже це головна місія черепах. Пам'ятаєш про улюблені ласощі ніндзя? Ну, а як же, адже це нереально забути! Мова йде про піцу, яку доведеться відшукувати і час від часу згодовувати нашим героям для підтримки сил.

    Однак варто звернути увагу на управління грою, так як цей момент тут трішки складніший. Для початку визнач і постарайся запам'ятати, які клавіші за що відповідають, тому що в грі задіяно дуже багато кнопок. Але цей факт тільки підтверджує серйозність і крутість гри. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам