Гра порятунок йєті

    Оцінка: 253 очок, Голосів: 72

    Опис Гри:

    У цій грі головні герої – йєті. Чи існують вони насправді, нам цього знати, по всій видимості, не дано. Однак ти можеш насолодитися їх компанією в нашій грі, де фігурують головним чином тато і син.

    Наші персонажі проживають на полюсі, де панує вічний холод. Але холод – це не найстрашніше, що може статися з нашими героями, адже вони, як-ніяк, йеті, а тому звикли до таких погодних умов. Ми маємо на увазі інші небезпеки. Наприклад, прірви, у яку, власне, і потрапили наші герої. Тепер з цієї ями їм потрібно вибратися у що б то не стало, адже мама-єті буде турбуватися, якщо вони не прийдуть додому до вечері. Гра так і називається – Порятунок єті, де ти виступиш в ролі головного рятувальника.

    Отже, що потрібно робити? Комусь з наших персонажів треба взяти ключ. Тільки для початку його треба відшукати, а також придумати, як його дістати, адже перебувати ключ буде в дуже важкодоступному місці. У цьому допоможуть їх здібності. Так, синку може добре лазити і проникати у вузькі щілини. Татко вміє справлятися з важкими перешкодами, для перестановки яких потрібна богатирська сила. Використовуючи можливості обох персонажів правильно, ти побачиш, що вибратися з прірви не так і складно. Головне, працювати в тандемі, а також застосовувати ту чи іншу здатність у потрібний час і в потрібному місці. Ти дуже швидко звикнеш до управління грою, адже воно, можна сказати, елементарне. Сподіваємося, що ти станеш справжнім рятувальником йєті.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам