Гра вийти з робочого столу на двох для хлопчиків

    Ігри » Ігри на двох для хлопчиків від Мульт сімейки » Гра вийти з робочого столу на двох для хлопчиків
    Оцінка: 223 очок, Голосів: 63

    Опис Гри:

    Перед тобою знаходиться логічна іграшка. Тому, якщо твої мізки працюють правильно, ти можеш спробувати свої сили. Навіть якщо ти не дуже впевнений у своїй логіці, все одно пробуй – хто знає, може, по закінченню гри твої розумові показники значно збільшаться.

    Отже, трохи історії. Уяви – перед тобою два друга, які знаходяться в комп'ютерному клубі, займаючись своїми справами. Цілком ймовірно, що ці хлопці грали в улюблені ігри. Так ось, сталося щось непоправне, і товаришів просто-напросто засмоктало в гаджети. Коли друзі знову відкрили очі, вони зрозуміли, що знаходяться в середині комп'ютера, і розгулюють по робочому столу. Трохи часу опісля друзі дізналися, що вони тепер наділені понад людськими здібностями. І навряд чи можна знайти в цьому щось дивне, адже той факт, що хлопці потрапили в комп'ютер, вже дивно. Тому на ступінь дивацтва інших подій ми просто не будемо звертати увагу.

    Що ж роблять ці два друга? Вони зайняли випуском ящиків. Один персонаж робить предмети, пофарбовані в синій колір, а інший – червоні ящики. Навіщо вони це роблять? Та це ж елементарно – завдяки коробок вони можуть переміщатися з місця на місце, долаючи далекі відстані. Щоб пройти цей шлях, починай з малого, поступово збільшуючи складність. Пам'ятай, що гра розрахована на двох, бо не ігноруй другого героя – обидва хлопці повинні дістатися до заповітної двері, яка є переходом в нормальний світ, цілими і неушкодженими.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам