Гра два героя

    Оцінка: 225 очок, Голосів: 68

    Опис Гри:

    Гра для двох два героя занурить тебе в світ, де живуть доблесні лицарі та прекрасні дами. Втім, в цій грі дами є зовсім не тендітними створіннями і цілком здатні поставити добру прочуханку будь-якому ворогові. Гра розрахована на двох гравців, підійде як хлопчикам, так і власницям більш спокійної вдачі – дівчаткам. Гра два героя перенесе вас в далеке королівство, населене лицарями і драконами. Дракони, на жаль, не дають жителям міста, спокійно жити, то і справа стає відомо про смерть від лап драконів або викраденні. Природно населення прагне покінчити раз і назавжди з нападами і чекає свого героя.

    Тобі і твоєму другові належить зіграти в подвійну або одиночну гру. Вам доступно три персонажі: рослий і сильний Атал, орудующий булавою, тендітна, але сильна чарівниця Аразец і маленька відьмочка, ідеально володіє мечем – дівчинка по імені Умбра.

    Отже, оцініть сили і можливості запропонованих персонажів і виберіть тих, хто імпонує найбільше, а потім вирушайте в подорож по місту і передмістю в пошуках драконів. Не нехтуйте різними знахідками і дарами. Поліпшити обмундирування можна за рахунок покупки обладунків та зброї.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам