Гра баранці: небезпечний біг

    Ігри » Ігри на двох для хлопчиків від Мульт сімейки » Гра баранці: небезпечний біг
    Оцінка: 221 очок, Голосів: 67

    Опис Гри:

    Гра Біг баранчиків починається з віртуальної історії кохання між баранчиком і його дівчиною. Вони познайомилися в соціальних мережах і ось вже кілька місяців активно спілкуються між собою. Наш головний герой баранець-хлопчик вже відчуває себе закоханим, навіть незважаючи на те, що жодного разу не бачив свою віртуальну дівчину. Але сталося диво, вона вислала йому свою фотографію і сповістила, що найближчим часом приїде до міста, в якому живе її коханий. Відразу після короткого вступу флеш-частина переривається і... наш баранець-хлопчик починає свій шалений біг у відомому тільки йому напрямку. Можливо, він стрімко біжить у бік аеропорту, щоб зустріти свою кохану, або ж навпаки – фотографія дівчини його не вразила, і він забирає ноги, щоб ніколи з нею більше не перетинатися.

    Баранець біжить по місту, повного різних перешкод. На кожному кроці на нього чатують жахливі пастки, які можуть серйозно нашкодити здоров'ю. Твоє завдання-допомогти баранчика подолати всі перешкоди і дістатися до місця призначення.

    У цю гру можна грати удвох. До білого баранчика може приєднатися його вірний друг і товариш – сірий баранець. Сподіваємося, ти отримаєш немислиме задоволення від шаленого бігу баранчика.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам