Гра Аватар 4: Турнір

    Оцінка: 230 очок, Голосів: 64

    Опис Гри:

    4 Аватар – це гра, у якій доведеться вступити в змагання аж чотирьох стихій: води, вогню, повітря і землі. За кожну з стихій відповідає один з персонажів, яким ти можеш зіграти. У кожного персонажа є свій наставник, який обов'язково розповість, як користуватися тією або іншою силою. Гра здається чимось неймовірно глобальним і складним тільки при першому розгляді, але насправді нагадує відмінну імітацію настільного хокею.

    Як тільки ти вибереш персонажа і выслушаешь поради наставника, ти опинишся на льодовому полі лицем до лиця з супротивником. Поле буде пересічена розподільною рискою. Потрібно натиснути будь-яку клавішу на клавіатурі, щоб почати грати. Твій противник, використовуючи свою силу, кине тобі м'яч, а тобі в свою чергу потрібно буде відбити його. Для цього просто підведи персонажа до місця падіння м'яча.

    Потім тобі запропонують подати м'яч. Коли м'яч буде на твоєму боці поля, натисніть пробіл і запусти його в бік противника. Мета гри – не упустити м'яч і максимально дати йому можливість утримуватися в повітрі. Гра сподобається всім любителям героїв з надприродними здібностями і просто хлопцям, які люблять грати в настільний хокей.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам