Гра божевільна війна

    Оцінка: 231 очок, Голосів: 68

    Опис Гри:

    Кілька чарівних і з вигляду дуже милих звіряток опинилися на острові у вигляді величезної черепахи. Навколо них – глибокі, бездонний океан. Так склалося, що черепаха, на жаль, не може витримати той вага, який разом складають всі звірятка, тому між ними починається запекла війна за право виживання.

    Звичайно, дуже дивно дивитися на те, як такі гарнюні воюють між собою, але закон життя такий: хочеш жити, вмій крутитися.

    Велика черепашка періодично дарує своїм героям різноманітні бонуси, які з'являються на її спині, їх обов'язково потрібно захопити до того, як це зробить супротивник. Адже бонуси подарують твоєму героєві додаткову силу, наприклад, допоможуть озброїтися кувалдою або, наприклад, боксерськими рукавичками.

    На початку гри, ти можеш обрати героя, за якого гратимеш. Хто це буде: ведмежа, тигреня, кенгуреня або хтось ще, вирішувати тільки тобі. У грі скласти тобі компанію може також твій друг, грати з живою людиною адже набагато веселіше, чи не так?

    Ну і наостанок – яка ж мета гри? Потрібно просто пересуватися по полю, тікаючи від супротивників або переслідуючи їх і не дати їм зіштовхнути себе у воду. Краще штовхати їх самому.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам