Гра Вертикальне падіння

    Оцінка: 245 очок, Голосів: 69

    Опис Гри:

    Вертикальне падіння – це гра, що імітує театральну постановку. Історія гри така: страшні і жахливі гобліни викрали прекрасну принцесу і запроторили її в жахливій вежі, дістатися до якої досить проблематично. Крім того, вони відловили всіх героїв, які теоретично могли б відправитися на пошуки принцеси. Але залишився тільки один, на якого ніхто в королівстві не робив ставки. Цей герой - ти. Звичайний сільський хлопець, який відрізняється великою сміливістю і тягою до пригод. Зрозуміло, він дав ствердну відповідь на прохання короля врятувати принцесу і вирушив у вертикальне падіння.

    Дизайн гри нагадує кілька фантасмагоричного ліс. Нашому героєві належить летіти вниз і попутно помічати різні бонусні предмети. При можливості їх потрібно зібрати. Наприклад, скрині дарують герою золоті монети, а звільнені з клітин герої віддають нашому головному персонажеві свої обладунки.

    В цілому гра розділена на декілька локацій, в кожній з яких наш персонаж може випробувати свої сили. Йому належить звільнити інших героїв, відшукати принцесу і випробувати себе в ринкових відносинах. Крім того час від часу на нього будуть нападати вороги, з якими потрібно буде вступати в бій.

    Хочеш відчути себе справжнім героєм? Тоді сміливо тисни на запуск. Удачі.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам