Гра Лорди війни 2

    Оцінка: 248 очок, Голосів: 71

    Опис Гри:

    Гра «Лорди війни», друга частина, яку ти бачиш тут і зараз, неймовірно цікава гра. Як ти вже зрозумів, є перша частина, а це друга, але не менш захоплююча. І навіть більше, графіка значно покращено, так само як і кількість героїв значно збільшилася.

    В іграшці відбувається війна між двома арміями. При цьому одне військо нападає, а друге тримає оборону. При цьому кожна з армій має свою певну місію, завдання і стратегію. Наприклад, один командир бажає атакувати замок ворога, а другого потрібно пробратися у тил противника. Чим більше сил ти кинеш на ту сторону, тим більше шансів на перемогу отримаєш.

    Так як гра розрахована на двох людей, управління тут відповідне. Для першого гравця доступна пробіл – це необхідно для тренування війська. Для цієї ж мети другий гравець повинен використовувати ентер. Клавіші зі стрілками потрібні у грі для того, щоб нападати на ворожу армію з різних сторін. Як бачиш, можливості дійсно різнобічні, залишилося тільки звикнути до гри і здобути першу перемогу, а далі вже піде все як по маслу.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам