Гра Діно баскетбол

    Оцінка: 222 очок, Голосів: 67

    Опис Гри:

    Любиш баскетбол? Якщо так, то швидше приєднуйся до нас, де тебе чекає захоплююча подорож в країну відваги і спорту. Отже, правила гри досить прості. Як і в звичайній грі, є дві команди, які складаються з енної кількості осіб. Також є кільце, і є м'яч. Потрібно робити так, щоб м'яч завжди потрапляв в кільце, от, власне, і все. Тому що це і є одна з головних умов. Хто більше голів заб'є, той і переможець.

    Тільки ми не згадали про один маленький нюанс. Гра називається «Діно баскетбол», тому що в місці, де мало б по ідеї розташовуватися кільце, знаходиться милий динозаврик, в лапах якого і знаходяться такі своєрідні ворота. Відповідно, і команди не будуть складатися один з гравців-людей, тому що на їх місці – різноманітні геометричні фігурки.

    Так, гра трохи специфічна, тим не менш обіцяє бути дуже цікавим. Тим більше що перші хвилини будуть дуже простими, тому що гра видасть кілька підказок, що стосуються того, куди саме потрібно кидати м'яч. Трохи згодом всі інструкції зникнуть, але до того моменту ти зобов'язаний призвичаїтися так, щоб потім міг обходитися без яких-небудь підказок. Отже, якщо все зрозуміло, то на старт, увага, марш! І нехай удача завжди буде на твоєму боці!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам