Гра Злі пташки бомбермены

    Оцінка: 240 очок, Голосів: 66

    Опис Гри:

    Ця гра дуже специфічна, тому що поєднує в собі декілька різних напрямів. По-перше, тут є улюблені всіма Енгрі Бердз. А по-друге, є бомбермены. Думається, нескладно здогадатися, що перші це і є другі, а другі – перші. Так-так, наші птенчики вирішили трохи змінити кваліфікацію, і тепер вони бродять по лабіринтах, розставляючи бомби на шляху своїх ворогів.

    Для початку потрібно визначитися з героєм – ким би ти хотів грати. Зверни увагу, що всього є чотири персонажа, і ти можеш вибрати тільки одного для проходження першої місії. Потім вивчи правила управління. Так як гра розрахована на двох людей, то перший гравець буде бігати з допомогою англійських букв ВАСД, а другою за рахунок стрілок.

    Гуляючи по лабіринтах, зверни увагу на бонуси, приховані тут і там. Наприклад, можна відшукати додаткову ігрову життя, а можна наткнутися на можливість зробити вибух бомби могутніше. До речі, персонажі можуть не тільки залишати після себе бомби в певних місцях, а також можуть кидати їх на певну відстань. Спробуй – тобі обов'язково сподобається ця весела гра.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам