Гра танець ведмедів

    Оцінка: 234 очок, Голосів: 63

    Опис Гри:

    Танці, танці, танці, і музика зводить з розуму – саме так співала одні відома група про предмет даної гри. А ти любиш танцювати? Відомо, що багато дівчат і хлопці в дитинстві відправляються на танці, щоб осягнути це мистецтво. Однак далеко не всім вдається це зробити досконало. Якщо ти належиш до тієї категорії танцюристів, яким ще вчитися і вчитися, спеціально для тебе – гра «Танці ведмедів».

    Хто ж буде танцювати? А з назви хіба не зрозуміло? Звичайно ж, ведмеді! Ці забавні тварини вирішили в що б те не стало відтягнутися по повній. А причиною такого розваги є те, що клишоногі щось там не поділили між собою. Сумно, правда? Однак це і дуже радісно в той же час, тому що звірі, виявляються, вміють вирішувати спори таким мирним шляхом.

    Грати можна одному і будучи разом з другом – як хочеш. Щоб управляти персонажами, потрібно спостерігати за ними і вчасно натискати на певну кнопочку. Для цього потрібні клавіші з англійськими літерами ВАСД, а також клавіші зі стрілками. Як видно, все елементарно просто. Так що вперед – за новою порцією адреналіну!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам