Гра бродилка: Знайти скарб

    Ігри » Ігри на двох бродилки від Мульт сімейки » Гра бродилка: Знайти скарб
    Оцінка: 239 очок, Голосів: 67

    Опис Гри:

    Іграшка Знайти скарби пропонує двом друзям зануритися в атмосферу захопливих пригод. Грати можна з братом, сестрою, приятелем або навіть батьками. Тим, хто хоче випробувати флешку, потрібно знати, що грати доведеться від імені двох нерозлучних друзів – дівчинки і хлопчика, які звикли завжди і у всьому надавати один одному посильну допомогу. Цього разу вони опинилися в чарівній країні і дуже хочуть вибратися в реальний світ, щоб знову зустрітися зі своїми батьками та друзями. Проте, все не так просто, адже вони опинилися в полоні морських розбійників.

    Поки пірати бенкетували на суші, дітям вдалося вибратися з камер і тепер вони шукають шлях до порятунку. До речі, діти виявилися дуже розумними, і хочуть втекти з корабля, прихопивши з собою частина піратської наживи. Так що, проходячи гру, не забувай збирати монети і знищувати восьминогів, які охороняють скарби.

    Отже, сенс гри в тому, що допомагати один одному і обов'язково зібрати всі скарби, і тільки після цього шукати вихід. Дамо вам маленьку підказку: хлопчика краще пускати вперед, так як тільки він може розправлятися з восьминогами, а дівчинці бажано вже після йти по його стопах і збирати такі бажані золоті монетки.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам