Гра бродилка собиралка з двома равликами

    Ігри » Ігри на двох бродилки від Мульт сімейки » Гра бродилка собиралка з двома равликами
    Оцінка: 239 очок, Голосів: 65

    Опис Гри:

    Цікава і весела історія трапилася з двома друзями равликами. Коли друзі спали, їх панцирі вкрали невідомі. Равлики зрозуміли, що прокинулися і одразу вирушили наздоганяти викрадачів. Наздогнати ворогів не вдалося, зате панцирі хлопці знайшли, одягли на себе і пішли далі. У кожному рівні історія повторюється, тільки ще вороги з'являються. Пройдіть 15 найцікавіших рівнів, в кожному з яких є перешкоди і зустрічаються вороги. Героям потрібно співпрацювати, тільки в цьому випадку вони зможуть вибратися назовні і врятувати свої панцирі. Допоможіть друзям равликам впоратися із завданням і самі убийте свій вільний час. Адже немає нічого цікавіше, ніж допомагати равликам.

    Гра Дві равлики – це барвиста бродился для дітей всіх віків. Дійсно, графіка виконана в дуже насичених кольорах, а головні герої дивують своєю безпосередністю і милими виразами мордочок. Іграшка розповідає про дуже міцну дружбу між двома равликами. На жаль, їх будиночки-панцирі були викрадені невідомими, і тепер головною метою нерозлучних друзів є пошук нового будинку і місця, де можна осісти.

    Дві равлики подорожують по лісі, де зустрічаються печери, підземні ходи, острівці моху і навіть калюжі-озера. Всі ці перешкоди часом не пускають равликів далі, але гравець, що вміє думати, неодмінно знайде розгадку і виведе героїв з халепи. Попутно равлики повинні збирати різні панцирі, які будуть зустрічатися їм на шляху. Так, жовтий панцир дозволяє високого стрибати, сірий – прогризати кам'яні стіни, зелений – подорожувати по листю і моху, завислою в повітрі, а синій – перепливати калюжі і озера. Найголовніше в усьому цьому вчасно зрозуміти, коли дійсно потрібно змінити один панцир, на інший, щоб обом равликам було комфортно.

    У грі також повно різних кнопок і важелів, які запускають різні механізми. Іноді трапляється так, що однією равлику незручно довго стояти на кнопці, намагаючись допомогти іншій, у такому випадку бажано скинути на кнопку коробку або камінь, тоді продовжити мандрівку зможуть обидва героя.

    У гру грають краще, коли вас двоє. Але, якщо компанії немає, можна спробувати і поодинці.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам