Гра бродилка з Пікачу

    Оцінка: 236 очок, Голосів: 68

    Опис Гри:

    Хтось цінує в комп'ютерних іграх графіку, хтось сюжет, а хтось і те й інше. В іграшці, доступної в режимі онлайн, яка присвячена відомим кожній дитині персонажів японського мультика покемонам вдало поєднані обидва цих параметра. Гарний дизайн, відмінно промальовані персонажі і найголовніше – дуже цікава смислове навантаження дозволять добре розслабитися і в той же час розважитися разом з гравець Пікачу.

    Електронний звірятко відправився в подорож по мальовничому плато. Але всі ми добре знаємо, що природа деколи зберігає дуже багато небезпек. Наприклад, навіть неглибоке озеро може стати непереборною перешкодою для звіра, який не вміє плавати. Але в грі Пікачу можливо все. Ти отримуєш унікальну можливість зіграти відразу трьома покемонами: Пікачу, черепахою, жабою і драконом. На першому рівні гра буде підказувати тобі, коли включити той чи інший режим і перевтілитися в іншу тваринку, але на наступних рівнях тобі доведеться здогадуватися самостійно, використовуючи власну інтуїцію і логіку.

    Під час подорожі по плато не забувай збирати фрукти та інші бонуси. Ну і звичайно ж намагайся вчасно розправлятися з вороже налаштованими проти твого героя мешканцями плато. В одиночному режимі гри для атаки натисни кнопку J, і з ворогом буде покінчено.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам