Гра бродилка: два астронавта 2

    Ігри » Ігри на двох бродилки від Мульт сімейки » Гра бродилка: два астронавта 2
    Оцінка: 221 очок, Голосів: 67

    Опис Гри:

    Гра Два астронавта, друга частина, що отримала непогану частку популярності. Завдяки вдалому старту першої версії, розробники тут же приступили до створення нової. Отже, перед тобою досить молода, прикольна іграшка. Ласкаво просимо у віртуальний світ!

    В цій версії хлопці мають телепортационными можливостями, а це означає, що вони можуть пересуватися з місця на місце куди завгодно. А ще герої повинні збирати дорогоцінні камені і не забувати шукати притулок від ворогів. Коли небезпека буде наздоганяти – а це обов'язково трапиться у вигляді метеоритного дощу – гра про це тебе обов'язково повідомить.

    У грі беруть участь два героя – маленький астронавт і великий астронавт. Кожен персонаж уміє робити щось, чого не вміє другий. Наприклад, великий герой вміє зупиняти вогонь, а також у міру свій сили може вбивати ворогів, використовуючи меч. Маленький персонаж уміє будувати мости через киплячу лаву, яку залишає після себе метеоритний дощ. Щоб пройти гру, потрібно пам'ятати про допомогу і взаємодопомогу. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам