Гра бродилка пригода Даші на двох

    Ігри » Ігри на двох бродилки від Мульт сімейки » Гра бродилка пригода Даші на двох
    Оцінка: 221 очок, Голосів: 65

    Опис Гри:

    Даша, як це зазвичай трапляється, ні секунди не може просидіти на місці. У цій грі вона відправляється в подорож разом зі своїм другом, де їм належить збирати коштовності. Але, щоб відшукати і добути останні, потрібно як слід попітніти, бо від перешкод тут спасу не буде. Однак ти, та Даша, та її друг – втрьох ви неодмінно впораєтеся.

    Наші персонажі мають певні здібності. Мавпа може керувати водою. У житті це виглядає наступним чином. Макак бере деревину, ставить її на поверхню води, а Даша може спокійно пройтися такого своєрідного містка. Даша дуже боїться намокнути, і з-за цього потрібно здійснювати подібні маніпуляції. Дівчина, в свою чергу, може керувати вогнем. Як тільки вона доторкнеться до полум'я, воно тут же погасне. Тоді відкривається дорога для мавпи. Як бачиш, гру тобі вдасться пройти тільки за умови постійної взаємодопомоги і взаємовиручки. Мавпа може також стрибати, що дуже стане в нагоді, коли вам доведеться підійматися вгору.

    Вивчити здібності героїв ще краще ти зможеш відразу ж після запуску гри. Як варіант, можеш спочатку потренуватися, щоб потім не робити помилок. Після для тебе ця гра не складе особливих труднощів, тому що ти будеш підкований у всіх сенсах цього слова. Дружба повинна перемогти!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам