Гра Аніме: Спуск вниз

    Оцінка: 238 очок, Голосів: 73

    Опис Гри:

    Якщо ти любиш анімешних персонажів, тобі ця гра дуже сподобається. Тим більше що гра розповідає любовну історію, яка, сподіваємося, закінчиться щасливо. Тому що для досягнення мети нашим героя доведеться пройти, як кажуть, вогонь, воду і мідні труби.

    Закохана парочка направляється вниз. Тут слід згадати, що дія відбувається високо в горах, і хлопцю з дівчиною потрібно у що б то не стало подолати всі перешкоди і опинитися біля підніжжя. Які перешкоди їх очікують на нелегкому шляху? Дуже навіть несподівані. Тому що доведеться стрибати по хмарах. А хмари такі ніжні і невагомі, що один невірний крок обіцяє польотом головою вниз. Так що будь обережний.

    Для більш легкого спуску розробники гри придумали різного роду бонуси. Останні, однак, не всі такими є, як здаються на перший погляд. Наприклад, є бомби, які позначають надзвичайно швидкий спуск. Ти повинен сам думати, треба тобі така пільга чи ні. Щоб ти розумів, що відбувається більш чітко, на ігровому полі побудований графік, який показує ваше місце розташування.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам