Гра про пуголовків

    Оцінка: 229 очок, Голосів: 63

    Опис Гри:

    Гра для дівчаток Пуголовки розповість тобі про підводному світі стільки нового, що тобі й у сні не присниться! Ти навіть уявити не можеш, які обрії перед тобою відкриваються. Нові можливості, нові враження і безліч нових емоцій. Так от, якщо ти є любителем поплавати та попірнати, ласкаво просимо в наш підводний світ!

    А що ж тебе тут чекає? Все просто – монстрик, який живе під водою. Їм тобі, власне, і доведеться керувати. Отже, наш монстр аж ніяк не небезпечний і не страшний, навпаки – це досить дружелюбне істота, яка вже не може дочекатися, коли ж ти з ним пограєш. А тобі потрібно для початку його виростити. А що потрібно для того щоб будь-який організм росла і набиралася сил? Правильно – треба гарненько його годувати. Персонаж їсть все, що попадеться йому на шляху – дрібні рибки, медузи і так далі. Але тут і виникає нюанс, адже в даному випадку не можна нести до рота все, що бачиш. Наприклад, медуз краще не вживати. А коли тобі будуть зустрічатися великі рибини, з ними краще почекати. Повечеряєш ними тільки тоді, коли підростеш нормально.

    Отже, головне правило – добре їсти, але тільки те, що дозволено. Інакше будь-яка інша їжа буде віднімати за життя кожен раз, яких у тебе і так не надто багато. Тому заощаджуй ігрові життя і грай!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам