Гра Хлопчик і Кіт

    Оцінка: 237 очок, Голосів: 66

    Опис Гри:

    Гра Хлопчик і кіт повідає історію про хлопчика... і коте! Оригінально, чи не так? Ну гаразд, жарти жартами, але перед тобою знаходиться дуже цікава і захоплююча гра, проходження якої тобі принесе одне суцільне задоволення.

    Скажемо відразу, що гра розрахована на двох гравців. Тому «приєднуйся» напарником, щоб у тебе був ще більший інтерес. Грати, звичайно, можна і поодинці, проте спочатку іграшка розрахована на двох, тому краще, звичайно, дотримуватися задум розробників.

    Що ж сталося? А трапилася зима, та не проста, а з хуртовинами і бурями. Тому почалося. Як тільки перші вітри задули, всі запаси їжі наших героїв були розкидані що де. Якщо ти не допоможеш зібрати всі смаколики персонажів, їм доведеться цілу довгу зиму голодувати. Отже, одразу попередимо, що персонажі вміють літати. Та й, треба зізнатися, що у них це дуже добре виходить. Пам'ятаєш, ми тобі говорили, що тобі потрібен товариш для гри? Так тепер ти дізнаєшся, для чого. Справа в тому, що ви будете грати не разом, а один проти одного. Все просто – хто більше бутербродів збере, той і переможець.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам