Гра Операція на серці

    Ігри » Ігри Операція » Гра Операція на серці
    Оцінка: 1214 очок, Голосів: 297

    Опис Гри:

    Лікар повинен не тільки вміти вилікувати пацієнта, але і знати, як це зробити в найкоротші терміни. Адже не тільки в іграх, але і в реальному житті рахунок часто йде на години і хвилини. Вчасно ненадана допомога може погіршити ситуацію і навіть вбити людину. Проблеми можуть бути з органами, які критично важливі для життя.

    Кардіохірург - важка професія. Тут без уважності і точності не обійтися. Від його рішень і дій залежить, як буде працювати серце пацієнта. У відділення на цей раз вступив Єгор. Він потребує термінової операції. Немає часу розмірковувати чи жаліти! На лікаря єдина надія. Швидше одягати рукавички і маску для захисту від бактерій! Медсестра вже чекає початку операції. Вона - твоя підмога в складній справі. З допомогою приладів потрібно відстежувати стан Єгора і діяти точно і вчасно. Ми можемо втратити людину, якщо будемо зволікати і помилятися!

    Починай грати прямо зараз абсолютно безкоштовно! Для швидкого пошуку гри потрібно всього лише додати сторінку в закладки або розповісти про неї в соцмережах.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам