Гра Операція на апендицит

    Ігри » Ігри Операція » Гра Операція на апендицит
    Оцінка: 1705 очок, Голосів: 395

    Опис Гри:

    Лікарі вислуховують в день десятки, а то і сотні скарг пацієнтів. Їм дуже важливо зрозуміти, в чому насправді криється причина болю або інших проблем. У тебе є прекрасна можливість стати лікарем, навіть якщо у тебе немає медичної освіти. До лікарні надійшов сигнал. У відділенні хірургії в оточенні медсестер знаходиться пацієнт з болем у животі. Лікарям здається, що біль говорить про гострий апендицит. У таких випадках операцію проводять як можна швидше, інакше можуть бути серйозні ускладнення для організму хворої людини.

    Операція на апендицит досить проста для лікаря, який вже не раз тримав у руках скальпель. Спочатку потрібно зробити наркоз, щоб пацієнт не відчував болю, а потім вже виконувати дії відповідно до медичної інструкції. Вас, лікарю, вже зачекалася медсестра, яка стане помічницею в боротьбі за порятунок людини.

    Гра «Operate Now Appendix Surgery» абсолютно безкоштовна, тому ти можеш грати скільки завгодно. Почнеш зараз? Не забувай, що можна ділитися іграми з друзями, використовуючи соціальні мережі, а також додавати сторінки в закладки браузера.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам