Гра Перукарня випускниці

    Оцінка: 1766 очок, Голосів: 401

    Опис Гри:

    Закінчення коледжу, школи, університету чи іншого навчального закладу - це відмінний привід для веселого свята. Відзначити його треба, звичайно ж як можна крутіше і весело, та так, щоб запам'ятати його на все життя і можна було розповісти свої онукам і правнукам.

    Ясна річ, що кожній випускниці в цей знаменний день хочеться бути яскравою і чарівною.

    В нашій грі у вас є унікальна можливість допомогти випускницям створити досконалий образ за допомогою зачіски, яка б ідеально пасувала б до її вбрання і зробленого вами ж макіяжу.

    Допоможіть одній з випускниць з допомогою нашого віртуального професійного салону краси екстра класу. Вам доведеться придумувати для неї настільки стильну і красиву зачіску, щоб всі її однокурсниці ахнули, а хлопчики захотіли танцювати в цей вечір тільки з нею. У цьому вам можуть допомогти доступні в нашій грі додаткові аксесуари, також необхідно підібрати випускну сукню, і не забудьте зробити вечірній макіяж. Спробуйте свої власні сили в якості досвідченого і популярного іміджмейкера який не повинен впасти обличчям в бруд і зробити, ну просто ідеальний випускний образ.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам