Гра Парковка Таксі 3д: Лондон

    Ігри » Ігри Парковка » Гра Парковка Таксі 3д: Лондон
    Unity Web Player. Install now!

    Опис Гри:

    Гра Лондонське Таксі Парковка Три-Де пропонує тобі побувати таксистом. На час. Проте у тебе буде достатньо термінів, щоб відчути на власному досвіді, які нерви відчувають кожен день водії. Так, щоб стати водилой таксі, необхідно мати величезний багаж водіння за плечима. Чи є у тебе щось подібне? Зараз все таємне стане явним, просто натисни кнопку старту, щоб отримати відповіді на хвилюючі питання.

    Дії розгортаються на вулицях Лондона. Так що ти зможеш ще й помилуватися прекрасним містом, якщо, звичайно, у тебе буде на це час. Однак будемо сподіватися, що все приходить з роками, і ти неодмінно навчишся і баранку крутити, і по боках головою вертіти, щоб споглядати прекрасні види, повсталі перед тобою на шляху.

    Їдь акуратно, адже пам'ятай, що ти везеш найцінніший вантаж – людей. Як тільки ти подаруєш пасажира до місця призначення, відразу ж отримаєш наступне замовлення, і так до тих пір, поки твоя зміна не закінчиться. Щоб правильно проїхатися, тобі надається кілька спроб. Не встигнеш впоратися за відведений час, що ж, доведеться починати все спочатку. Зверни увагу, що в самому початку гри ти нагороджується дорогоцінними каменями, які можна витратити з користю на наступному левел.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам