Гра Парковка: Платне Місце

    Ігри » Ігри Парковка » Гра Парковка: Платне Місце

    Опис Гри:

    Парковка буває платна і безкоштовна. У першому випадку тебе очікують більш комфортні умови і надійна охорона твого автомобіля. У другому ж – вельми сумнівні умови і ризик викрадення. У грі платна парковка тобі знадобиться не тільки акуратно вписатися у відведене для паркування місце, але і попутно зібрати всі лежать на дорозі монети, щоб оплатити вартість перебування на стоянці.

    Ми маємо десять рівнів і перехрестя. По тротуарах безтурботно ходять люди, а назустріч тобі можуть їхати машини. Синій і симпатичний автомобільчик повністю в твоєму розпорядженні. Щоб рушити з місця, просто досить натиснути на стрілку вгору. Проте різко ми не радимо це робити, адже можна ненароком налетіти на пішохода або мчить назустріч автомобіль.

    Уяви себе справжнім водієм. Перед тим, як почати рух, гарненько оглядись по сторонах і тільки після цього газуй. Твоє завдання – дістатися до стоянки зліва знизу і припаркувати свою іномарку.

    На інших дев'яти рівнях умови можуть бути трохи іншими. Існує ризик виникнення нових небезпек. Але, чим екстремальніше умови, тим, погодься, веселіше грати.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам