Гра Паркур: Втеча від поліції

    Ігри » Ігри Паркур » Гра Паркур: Втеча від поліції

    Опис Гри:

    Вільні художники, які просто обожнюють малювати на стінах будинків за допомогою балончиків з фарбою, користуються великою нелюбов'ю правоохоронних органів. Сьогодні ти зможеш пограти за хлопчину, який обожнює малювати графіті на стінах. Чутки про його слави вже давно розповзлися по всьому місту і не дивно, що поліція оголосила на нього полювання.

    По своїй необережності він попався на очі двом поліцейським і тепер намагається втекти від них з усіх ніг. Спершу тобі доведеться помандрувати по міських вулицях, демонструючи трюки паркуру. Перепрыгивай через коробки, огибай перехожих і стрибай як можна вище.

    Постарайся забратися на дахи будинків і продовжити свій біг уже по них. Стеж, щоб півзміни не наближалися до тебе на дуже коротку відстань, інакше, на жаль, будеш спійманий і доставлений у відділення.

    Під час паркуру намагайся збирати балони з фарбою – вони принесуть тобі додаткові очки. І пам'ятай, що від цього бігу залежить свобода твого героя, бо біжи щодуху і без оглядки на переслідувачів.

    Динамічна, весела і класна гра Безкоштовний паркур пропонується твого дорогоцінного увазі нижче.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам