Гра Паркур Свомпі

    Ігри » Ігри Паркур » Гра Паркур Свомпі

    Опис Гри:

    Крокодильчик Свомпі виглядає дуже привабливим і є головним героєм гри Свомпі Паркур. На цей раз він якимись долями опинився на заміській звалищі, але, схоже, це його анітрохи не бентежить. Адже там живе величезна кількість жовтих качок, на яких наш крокодил оголосив полювання.

    Допоможіть їй роздобути максимальну кількість трофеїв, грамотно огинаючи всі небезпечні ділянки. Крокодил вміє стрибати і нагинатися, цьому відповідають клавіші стрілки вниз і вгору. Рух Свомпі відбувається мимоволі, тому від вас залежать тільки маневри, якими володіє крокодил: коли підстрибнути, а коли нагнутися.

    Гра підходить навіть для самих маленьких, так як супроводжується веселою музикою і барвистою картинкою. І наостанок, намагайтеся дивитися в обидва і вчасно натискати відповідні кнопки. Якщо наш герой випадково натрапить на перешкоду, то сам рассыпится на десяток жовтих качок. Спробуй не допустити цього. Допоможи Свомпі пробігти найбільше в його житті відстань.

    Свомпі паркур – це відмінна гра для постановки особистих рекордів у таких іграшках, так як після кожної невдачі гра видасть вам статистику: час і відстань, яку ви встигли подолати.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам