Гра Пастки: Динозавр Дональд

    Ігри » Ігри Пастки » Гра Пастки: Динозавр Дональд

    Опис Гри:

    Гра Динозавр Дональд просить тебе про допомогу. Тобі потрібно допомогти головному герою – динозаврик, якого звуть Дональд. Малюк загубився, і тепер він знаходиться далеко від дому, від своїх рідних і близьких.

    А все почалося з того, що нещасний дитина примудрився потрапити в лапи агресивного людини, який проживає в печері. Тепер динозавр знаходиться незрозуміло де. Він ніяк не може вибратися з цього зловісного місця, щоб потрапити додому. Отже, ти готовий допомогти динозаврик? Тоді вперед!

    Саме з цього моменту починаються твої пригоди. Щоб задача була виконана, потрібно спрямувати всі свої сили на пошук правильного шляху. Без перешкод тут, як і водиться, не обійтися. Пастки і перешкоди будуть переслідувати тебе постійно. Головне – нічого не боятися і повільно, але впевнено просуватися до мети. Адже кожен зроблений тобою крок наближає все більше і більше головного героя до мети. Також тобі доведеться вирішити кілька завдань, так що без належних інтелектуальних здібностей в грі просто не обійтися. Зроби все правильно і доведи динозаврика до батьків! Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам