Гра Пастки Проти Зомбі

    Ігри » Ігри Пастки » Гра Пастки Проти Зомбі

    Опис Гри:

    Гра Ніч Зомбі припускає, що тобі доведеться битися з живими мерцями саме в нічний час доби. Тому що зомбі вдень зазвичай сплять. І це добре, так як у тебе з'являється можливість в денний час доби зайнятися обороною території. Ти можеш створювати різні пастки і встановлювати захисні фортеці. Також ти можеш купувати зброю, наймати воїнів, медичних працівників та інших людей, які тобі можуть стати в нагоді в процесі оборони.

    З настанням ночі ситуація кардинально змінюється. Більше немає тиші, тому що її змінюють крики зомбі, які в цей час виходять на стежку війни. Але якщо ти вдало попрацював вдень, то вночі тобі напевно не про що турбуватися. Якщо пастки розставлені правильно, самі зомбі будуть потрапляти в них.

    Також ти можеш знищувати ворога з допомогою здійснення пострілів у бік противника. Знову ж таки, все це можна робити до ранку, тому що зі сходом сонця всі вороги ніби розчинятися разом з ранковим туманом. І ти знову отримаєш можливість попрацювати над зміцненням бойових позицій. Все це буде тривати день у день до тих пір, поки ти не расправишься з усіма зомбі.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам