Гра Пастки: Лицар Сталевий Джек

    Ігри » Ігри Пастки » Гра Пастки: Лицар Сталевий Джек

    Опис Гри:

    У грі Сталевий Джек LP ти знову зустріли з відважним хлопцем, в честь якого названа ця іграшка. Цей лицар не може дозволити собі сидіти, слова руки, довгий час. Тому він відправляється в шлях, який обіцяє бути нелегким, і навіть дуже складним. Адже перед ним поставлено завдання, яке повинно бути виконано в обов'язковому порядку, незважаючи ні на які перешкоди. Отже, ти готовий? Так чого ж чекати? Вперед!

    Місія сміливця полягає в порятунку прекрасної дівчини, якій опинилася принцеса. Як і водиться, особин королівських кровей дуже часто крадуть представники нечистих сил. Знову ж таки, хто з лицарів обов'язково повинен допомогти врятувати дівчину. Зрозумів, що тобі доведеться займатися найближчим часом?

    Заковика, а разом з тим і складність гри полягає в тому, що врятувати дівчину не так-то просто, бо лиходії усіяли весь шлях пастками. Але наш лицар теж не ликом шитий. Хлопець готовий пройти крізь будь-які перепони, лише б врятувати невинну душу з пазурів ворогів. Так, ти повинен допомогти головному героєві гри в здійсненні благої місії. Щоб перешкода не торкнулося тебе, просто натисни на нього мишкою. І так ось, простими і повільними, але впевненими кроками ти обов'язково зможеш досягти бажаного.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам