Гра Пасьянс: Вежа

    Ігри » Ігри Пасьянс і Косинка » Гра Пасьянс: Вежа

    Опис Гри:

    Якщо ти хочеш пограти в гейм, дії якого розгортаються в Середньовіччі, але в той же час ти не хочеш стріляти, бігати, а бажаєш просто розкинути мізками, гра Пасьянс Баші як раз те, чого потребує твоя душа тут і зараз. Адже в даній грі є як раз логічний зміст та елементи Середньовіччя.

    Що ж тобі потрібно робити? В принципі, все зрозуміло – треба споруджувати старі споруди з карт. Здається, що гра досить елементарна, однак тут потрібно розробити план, а потім неухильно йому діяти. Чим ефективніше буде твоя стратегія, тим більше балів ти заробиш і, як наслідок, зможеш будувати ще більшу кількість башточок.

    Ти можеш пересунути мапу по ігровому полю тільки в тому випадку, якщо її значення вище, ніж у карти, яка знаходиться під нею. При цьому туз може розташовуватися як у вищій категорії, так і нижчої. Якщо у тебе немає варіантів, чого б зараз можна було покласти на карту, ти завжди зможеш натиснути відповідну кнопку, яка відкриє перед тобою наступну карту, з якої ти вже напевно придумаєш, що зробити.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам