Гра Пасьянс: Секрети Персії

    Ігри » Ігри Пасьянс і Косинка » Гра Пасьянс: Секрети Персії

    Опис Гри:

    Гра Пасьянс Секрет Персії досить нова. Так що не дивно, що раніше ти нічого про цьому геймі не чув. Однак треба виправити таку кричущу непорозуміння тут і зараз. Тим більше, якщо ти є фанатом пасьянсів.

    Дія розгортається в пустелі, спекотні піски якої розсікає караван. Караван повністю навантажений презентами. Але, щоб довезти вантаж до місця призначення, люди намагаються як можуть – вони то і справа переміщуються від одного озерка до іншого.

    Сьогодні ти розділиш це подорож. Для цього тобі пропонується порубатися в п'ять пасьянсів – кожен черговий епізод з життя каравану ти зустрінеш на сторінках гри. І тут ти можеш навіть здивуватися – у геймі всього сто рівнів! Уявляєш, наскільки тебе може затягнути іграшка? Та що там говорити, адже так і можна цілий день просидіти за комп'ютером. Так що для початку будь ласка, переконайся, що всі домашні справи зроблені, і тільки потім вирушай в гарячу країну – Персії. І вже можеш залишатися тут, скільки душі завгодно. Повір, барвистий і яскравий пейзаж не дасть тобі покинути гру завчасно. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам