Гра Пасьянс Уно

    Ігри » Ігри Пасьянс і Косинка » Гра Пасьянс Уно

    Опис Гри:

    Гра УНО відноситься до розряду карткових геймів. Тут тебе чекає приємна для очей графіка, а ще два конкуренти, яких висуне проти тебе комп'ютер.

    УНО вважається класичним геймів. Мільйони гравців рубаються в іграшку, витрачаючи на це години свого вільного часу. Спробуй пограти та ти відчуєш не тільки задоволення від процесу, але і те, як твоя пам'ять стає більш гострою, увагу поліпшується, так і інтелект отримує більш високі показники. Ти можеш у всьому цьому переконатися, зігравши цього лише одну партію.

    Завдання гри полягає в тому, щоб якомога швидше видалити карти за межі робочого столу. У той же час противники зайняті цією ж справою. Улавливаешь суть? Тобі потрібно якнайшвидше прибрати карти, ніж це зроблять твої конкуренти.

    Гра називається «УНО», бо це слово в перекладі з іспанської означає «один». Коли у людини залишається всього лише одна карта в руках, і він вважається потенційним переможцем, потрібно крикнути «УНО». При цьому не варто ігнорувати це правило, адже це умова вважається чи не найважливішим. Якщо ти забудеш викрикнути «один» на іспанському або не захочеш – або з якоїсь іншої причини не вимовиш слово вголос – ти поплатишся за це. Згідно з правилами, з твого балансу спишуться зароблені раніше очки.

    Разом з тим, кричати на комп'ютер «УНО» зовсім не обов'язково. Та й не почує машина твоїх старань. Тому, щоб перемога була закріплена за тобою, потрібно просто встигнути блискавично дістатися до відповідної кнопки та натиснути її. Така дія буде означати все одно що вигук.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам