Гра Перевезення: Трактор з Причепом

    Ігри » Ігри Перевезення » Гра Перевезення: Трактор з Причепом

    Опис Гри:

    Гра Трактор з Причепом це гейм, суть якого просто так неможливо передати. Ти коли-небудь бачив гонки, в яких брали б участь трактори, та ще й з причепом? То-то ж! А сьогодні у тебе є можливість побувати в ролі водія цієї махини, подорожуючи з її допомогою відкриваються твоєму погляду простори.

    У грі є дванадцять левелів. Кожен новий етап припускає, що ти ще крутіше виступиш тут на тракторі, ніж ти це зробив на попередньому рівні. Таким чином, тобі доведеться постійно придумувати нові трюки, щоб вразити погляди оточуючих тебе роззяв. Не забувай, що до трактора завжди додається причіп, так що гра обіцяє бути спекотною!

    Керувати геймом просто і легко. Тобі потрібно затискати кнопки, на яких зображені стрілки, щоб врівноважити рух трактора. Також тобі ці клавіші знадобляться для натискання на газ або у разі гальмування. Просто натисніть верхню і саму нижню стрілку відповідно. Дуже важливо враховувати причіп. Так що треба дивитися, щоб він не наїхав на трактор або не відпав по дорозі.

    Перемога чекає тебе на кожному рівні, однак для успіху потрібно прикласти певні зусилля. Так, для перемоги необхідно виконати ряд умов, підготованих тобі геймів. Ти повинен розвезти весь вантаж по потрібних місцях, при цьому зробити це потрібно без будь-якої шкоди і в певних часових рамках. Покажи найкращі результати на кожному левел, щоб здобути підсумкову перемогу в кінці гри! Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам