Гра Підводний Світ: Математична Гонка

    Ігри » Ігри Підводний Світ » Гра Підводний Світ: Математична Гонка

    Опис Гри:

    Гра Водна Гонка Множення ти зможеш відчути нові емоції, отримати неймовірні пригоди і просто відмінно провести час. Хочеш ти такого драйву для себе? Тоді відмінно, але колись потрібно постаратися. Як у тебе з математикою? У яких стосунках ти знаходишся з царицею наук? Якщо у тебе все відмінно в цьому плані, то гра взагалі не складе особливих труднощів, тому що тут багато чого залежить від уміння швидко орієнтуватися в цифрах.

    Заковика гейми полягає в тому, щоб змусити героя рухатися. Але для цього потрібно вирішити ряд завдань. Питання будуть один за одним з'являтися на екрані монітора і, чим швидше ти будеш надавати відповіді, тим швидше змусиш персонажа пересуватися. Відповіді, само собою зрозуміло, повинні бути виключно правильними. Як бачиш, сьогодні, як ніколи, все залежить від твоєї реакції і вміння швидко приймати рішення.

    зверни увагу, що при здійсненні помилки твій учасник буде пасти задніх. Кожен раз, представляючи невірну відповідь, ти все далі і далі отодвигаешь персонажа від перемоги. Так що не підведи довіреного тобі героя! Покажи найкращі результати на кожному левел! Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам